Spiritualiteit wat is dat?

Spiritualiteit wat is dat?

Ik wil graag het volgende met jullie delen.

Er wordt aan mij de laatste tijd vaak gevraagd: wat is nu precies spiritualiteit?
Ik merk dat sommige mensen die met spiritualiteit bezig zijn veel tegenwerking en onbegrip ervaren vanuit hun omgeving, het wordt niet altijd geaccepteerd en gezien als zweverig en hokus pokus.
Ik leg ze dan uit dat het voor deze mensen vaak angst is voor het onbekende omdat het voor hen niet grijpbaar is.

Spiritualiteit is bewust leven vanuit je gevoel en direct in contact staan met je hart, ofwel je Hogere Zelf, je intuïtie.
Die geeft jou antwoorden op vragen zoals:
Wie ben ik?
Wat is mijn doel hierop aarde?
Waarom overkomt mij dit?
Het leven hier op aarde is als een reis, je komt van alles tegen en wat voor invloed heeft dat op mij, wat wil het mij zeggen, hoe ga ik hier mee om?
Wat kan ik van deze ervaringen leren?
Alles wat je zoekt is liefde, licht en geluk, het moeilijkste van deze spirituele reis is dat alles waar je naar op zoek gaat in jezelf, juist datgene tegen gaat komen wat je er altijd vanaf gehouden heeft, zoals angst, verdriet, pijn, verwarring en onbegrip.

Deze blokkades mag je gaan doorbreken, loslaten en verwerken, zodat er ruimte kan komen voor liefde, licht en geluk. Dit is iets wat niemand je kan afnemen, een innerlijk licht en geluksgevoel wat onafhankelijk is van aardse materiële zaken of personen.
Om hiermee door te gaan vergt veel doorzettingsvermogen, om achter jezelf te blijven staan en je niet te laten beïnvloeden door de mensen om je heen.Vaak verdwijnen deze mensen vanzelf uit je leven omdat ze geen aansluiting bij je kunnen vinden, maar je zal zien dat er dan weer nieuwe mensen op jouw pad gezet worden die wel bij jou aansluiten en er een uitwisseling is van energie. Als jij gewoon bij jezelf blijft en je niet uit je kracht laat halen, zullen de mensen die eraan toe zijn jou vanzelf gaan volgen. Als je besluit om door te gaan en deze weg blijft volgen krijg je echt alle ondersteuning van Gene Zijde, de wereld van liefde en licht, er wordt meer van je gehouden dan jij denkt.
Je komt er dan ook achter hoe sterk, mooi en kwetsbaar tegelijkertijd je bent.

Vanuit licht en liefde!

Marijke.

Spritualiteit Liefde Geluk Moed Moedig Bewust Leven