Vraag juni 2014 Spiegelen

Mijn zoon van 10 jaar plast nog bijna elke nacht in zijn bed, hij moet s `nachts echt nog een luier om. Hij baalt hier enorm van en ikzelf ook. Wat kunnen we hieraan doen? 

Een kind is altijd een spiegel van zijn ouders, dus als hij s ‘nachts in zijn bed plast kijk eens hoe het zit met de emoties van jou en je partner.

Dit is wat ik voel, jullie hebben nog heel veel emoties die losgelaten en geuit mogen worden.

Ik krijg het ook benauwd als ik erop in voel, wat mij dat wil zeggen is: dat er veel emoties achter de longen zitten. De longen zijn de zetel der emoties.

Doordat jullie je emoties nog niet losgelaten hebben en geuit, doet jullie zoon dat s ‘nachts door in zijn bed te plassen.

Je zult zien als jij en je partner dit stukje bij jezelf oplossen, dat jullie zoon ook zindelijk wordt.

Spiegelen

Mijn dochter van 8 jaar kan ik op het moment wel achter het behang plakken er is geen land mee te bezeilen. Ze is ook erg onrustig en dat stoort mij, help mij alstublieft?

Ook hier geldt hetzelfde verhaal, wat spiegelt jouw dochter jou?

Waarom heb jij zo`n onrust in je, waarom weet je geen raad met je leven?

Kijk naar je dochter, haar valt niets te verwijten, zij wordt alleen maar gebruikt voor jouw levensles.

Zij voelt jouw onrust en daarom is er met haar inderdaad geen land te bezeilen.

Ik krijg te voelen dat jouw onrust veroorzaakt wordt door een stuk hooggevoeligheid wat je wegdrukt.

Je krijgt seintjes van je Hogere Zelf om met je spiritualiteit aan de slag te gaan, door jezelf te gaan ontwikkelen. Jij hebt het mediumschap ook echt in je, zeker als ik naar jouw levensles getal kijkt dat is een 9, het hoogste spirituele getal. Jij bent ook als Lichtwerker naar de aarde gekomen.

Wat voor jou heel belangrijk is om te leren met je hooggevoeligheid om te gaan.

Kijk even verderop in deze nieuwsbrief daar staan 10 tips in om met je hooggevoeligheid om te gaan. Nu is je hooggevoeligheid een last, als je er wat mee gaat doen wordt het een lust.

Je gaat de rust in jezelf vinden omdat je aan het doen bent wat bij je hoort.

En het gedrag van je dochter zal ook veranderen, je kunt straks aan haar gedrag zien hoe het met jou gaat, zij zal rustig worden. Veel succes je kunt het.