Je levensfase

In welke fase van je leven zit je nu?               

Elke 7 jaar beginnen wij aan een nieuwe fase in ons leven. Alleen na elke 7 jaar op een hoger niveau. Waar staan deze fases voor?

De eerste fase, de veranderende fase gaan we de basis neerzetten voor de komende 7 jaar. Er gebeurt in deze fase heel veel, vooral veranderingen innerlijk en uiterlijk.

De 2e fase, dit is de emotionele fase, je gaat alles verwerken wat je in de eerste fase hebt meegemaakt, je komt weer dichter bij jezelf en gaat alles een plaatsje geven.

De 3e fase is de fase van de wil, wat wil ik, hoe wil ik het, je wordt uitgedaagd je wilskracht te gaan gebruiken.

De 4e fase is de fase van het hart en van de liefde, een jaar waarin een liefde verbroken kan worden die niet vanuit liefde is maar vanuit angst in stand gehouden wordt, maar ook waarin je een nieuwe partner gaat ontmoeten je maakt dit jaar een einde aan vriendschappen waar je niets aan hebt, je gaat mensen aantrekken die bij je passen en die een aanvulling zijn in jou leven.

Bij de 5e fase ga je naar de communicatie, je mag alles uit gaan spreken wat je dwars zit, je wordt hierin teruggeworpen op jezelf om voor jezelf op te komen en niet meer alles in te slikken voor de goede vrede want als je alles moet inslikken voor de goede vrede dan is er dus al geen vrede.

De 6e fase is waarin we ons meer gaan interesseren voor het spirituele, we merken dat we gevoeliger worden, we noemen dit de intuïtieve fase, je komt meer in contact met je gevoel.

Dan gaan we naar de laatste fase de 7e en daarin komen we in rustiger vaarwater terecht, we noemen dit ook wel de rustfase en gaan alles afsluiten wat we meegemaakt hebben in de afgelopen 7 jaar.

Na deze 7 jaar begint de cyclus weer opnieuw, als we jarig zijn beginnen we aan een nieuwe fase, deze duurt tot je volgende verjaardag.

Dit alles even kort uitgelegd maar er valt natuurlijk nog veel meer over te vertellen: bijv. welke kleur heeft elke fase? welke edelsteen kan je ondersteunen in deze fase enz.

Oplossingen