Vraag mei 2014 Dubbele getallen

Ik zie de laatste tijd steeds dubbele getallen als ik toevallig op de klok kijk zoals, 11:11, 22:22, 33:33 enz. Waar heeft dit mee te maken en wat heeft het mij te zeggen?

Als ik naar jouw leeftijd kijk en de fase waarin je nu zit, dat is de 6e fase, klopt het helemaal. Je bent spiritueel aan het wakker worden. Meestal ga je tijdens deze verandering ook getallen zien. Het is een bepaalde symboliek, antwoord van je Hogere Zelf. Dubbele getallen zijn altijd positief, ze luiden een nieuwe periode in. Elk getal dat tijdelijk in je leven terug blijft komen is niet voor niets.

Getallen maken iets los in ons, als je telkens dubbele getallen ziet betekent het dat je toe bent aan het nieuwe, de volgende fase in je leven. De getallen 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99 zijn meestergetallen, die je o.a. kunnen aanspreken op een bepaalde paranormale gevoeligheid.

Vooral de getallen 11:11 en 22:22 hebben een functie. Ze activeren een bewustzijn en een verbinding tussen ons aardse leven en de Hogere wereld. Deze getallen worden ook wel poorten of bruggen genoemd. Je voelt steeds beter dat er een samenhang is tussen allerlei gebeurtenissen in het leven en je bent je bewust aan het worden van je ziel die vooruit wil met allerlei nieuwe ontwikkelingen.

Het getal 11:11 zien betekent dat je aan het begin staat van een grote spirituele ontwikkeling, het staat echt voor ontwaken, of dat je weer aan het begin staat van een nieuwe fase, je voelt dat je weer in een andere energie komt, in een hogere frequentie. Het vertelt ook dat je bepaalde gaven hebt om daar mee te gaan werken, dat je daar klaar voor bent, het is eigenlijk een oproep om er iets mee te gaan doen.

22:22 ga je vaak zien nadat je een tijdje 11:11 gezien hebt, het betekent dat je geholpen wordt, dat erover je gewaakt wordt, dat je steeds meer vooruit komt in je ontwikkeling. 22:22 is een terugkoppeling, je nieuwe gedachten beginnen zich langzaam te manifesteren in realiteit, blijf positief denken en visualiseren.

33:33 betekent je krijgt hulp vanuit de andere kant, dit is om je te attenderen dat je op hulp en liefde mag rekenen, je staat er niet alleen voor.

Dit is een korte uitleg wat bepaalde getallen betekenen.

In Onderstaand boek staan alle getallen van 00 t/m 999.

Engelen     Spirituele klok