Wastekeningen

Wastekeningen

 

Mijn hobby is wastekeningen maken

Ik voel in op een persoon zijn energie, er bestaan 48 kleuren was om mee te werken, ik pak de kleuren blind, de ene keer heb je 4 kleuren nodig en de andere keer 5 of 6. Dat voel je gewoon aan, dan ga ik de tekening maken, ook dit gebeurt niet bewust, ik voel precies wanneer de tekening klaar is. Dan ga ik hem lezen, welke symbolen zie ik en wat betekent het voor deze persoon.

Wastekening_3

Wastekening_2

Wastekening_1

 

Consult met intuïtieve wastekening in mijn praktijkruimte € 45,-    

Consult met intuïtieve wastekening bij Praktijk De weg naar Inzicht

Ik maak tijdens het consult een wastekening voor jou en leg uit welke symbolen ik voor jou zie en wat het voor je betekent in jouw leven. Ik zie een stukje verleden, heden en wat jij aan het creëren bent voor de toekomst. Het is een extra verrijking van het consult. Je krijgt de wastekening met uitleg mee naar huis zodat je het later nog eens kunt bekijken en terug kunt lezen.

Workshop Wastekening maken voor beginners

Wil je gezellig en ontspannen creatief bezig zijn, dan is een workshop wastekeningen precies iets voor jou. Het is heel eenvoudig en iedereen kan het: mannen, vrouwen, en kinderen vanaf 6 jaar. In drie uur maak je de mooiste tekening.

Door de was te verwarmen op het speciale strijkboutje en daarna aan te brengen op speciaal papier ontstaan mooie tekeningen. Zo`n tekening wordt ook wel “Spirituele tekening” genoemd. Een spirituele tekening wordt gemaakt vanuit het gevoel waardoor er op de gestreken tekening allerlei structuren ontstaan en daardoor symbolen naar voren komen van o.a. mens-tot dierfiguren, bomen, bloemen, veren, cijfers enzovoort. Maar wat betekenen deze symbolen? Dit leer je allemaal op deze workshop. De tekening die gemaakt wordt is een duiding voor dit moment en gaat over situaties en/of vragen die dan op dit moment spelen waar het verleden ook vaak nog invloed op heeft.

Het maken van een wastekening is niet alleen inspirerend maar ook rustgevend en helend.

Tijdens deze workshop maak je niet alleen een wastekening voor jezelf om te duiden, maar ook één voor de ander. Dit gaan we allemaal samen doen en duiden. Ook wordt er in combinatie met bijvoorbeeld kaarten gewerkt. Je krijgt op deze manier boodschappen mee naar huis, samen met de gemaakte tekeningen.  Kortom een hele leerzame workshop.

Voor gevorderden

In deze workshop gaan we met verschillende technieken aan de slag zoals werken met de Styler. Met de Styler kun je golfjes maken, bloemetjes, kruisjes, letters schrijven, dunne en dikke lijntjes maken enzovoort. We gaan van een foto d.m.v. een bepaalde techniek een servet maken en die in de wastekening verwerken. Ook gaan we de symbolen en kleuren van jouw tekening bespreken en krijg je weer meer inzichten in jouw spirituele ontwikkeling en welke processen er spelen in je leven. 

gevorderden              marijke.

Misschien vind je het leuk om dit met je moeder/schoonmoeder/zus/schoonzus/vriendinnen te doen. Voor een groepje van 4 personen geef ik deze workshop zowel voor beginners als voor gevorderden.

Gaat je hart zingen als je dit leest, meldt je dan aan.

Zaterdagmiddag 2 februari 2019 van 14.00 uur tot 17.00 uur voor beginners. 

Zaterdagmiddag 9 februari 2019 van 14.00 uur tot 17.00 uur voor gevorderden.

Kosten € 29,50 p.p. incl. koffie, thee, lekkernijen en lesmateriaal.

Heb je zelf een dag in gedachten, laat het mij weten, dan kijk ik wat er mogelijk is.

Heb je interesse of een vraag hierover: stuur dan een e-mail naar mediummarijke@hotmail.com   of vul het contactformulier in: http://www.dewegnaarinzicht.nl/invulformulier/

Alle activiteiten vinden plaats bij mij in de praktijk in Sliedrecht http://www.dewegnaarinzicht.nl/contact/