Spirituele boswandeling / stranddag

Spirituele boswandeling

 

Ook in 2019 organiseer ik een spirituele boswandeling in het Mastbos van Breda.

Er is elk seizoen wel iets moois te beleven in het bos, de rust, de geur en de krachtige en helende werking van de natuur. Een boswandeling die jouw energie weer oplaad en je dichter bij jezelf brengt.

Ik zal tijdens deze boswandeling ook voor ieder persoonlijk een boomlezing doen. Dit houdt in: dat jij tijdens de wandeling een boom aanwijst die jouw aandacht trekt. Een boom laat ons veel symbolen zien. Naar aanleiding van deze symbolen vertel ik jou iets over jouw leven.

Op een stille open plek zullen we met elkaar een mooie Engelen meditatie doen en laten we de inzichten tot ons komen. In de stilte en de rust kunnen we goed voelen, ervaren en weer opladen, onze aura zuiveren en chakra`s weer openen en de natuur zal ons daarbij helpen. We bespreken met elkaar hoe jij de meditatie ervaren hebt en daarna krijg jij van mij een kort consult.

Ik trek thuis een inzichtkaartje voor jullie en we gaan kijken aan de hand van het inzicht waar jullie aandacht aan mogen besteden. Ik hang dit kaartje aan jouw flesje water wat je van mij krijgt, ik doe dit in een mand, jij pakt zelf een flesje en je zult zien dat jij precies dat flesje water met inzichtkaartje pakt wat helemaal aansluit bij jou. We maken ook voldoende tijd vrij om vragen te stellen. Neem pen en papier mee om je ervaringen op te schrijven. 

Zorg dat je goede stevige schoenen aan trekt.

Tijd: van 13.00 uur tot 16.00 uur, kan uitlopen tot 16.30 uur.

De investering in jeZelf bedraagt € 25,- 

Heb je zin in een mooie, leerzame spirituele middag met gelijkgestemden, meldt je dan aan. We doen het voor en met elkaar.

Er wordt mij vaak gevraagd: mag ik mijn hond meenemen Marijke? Ik heb zelf ook een hond maar laat hem thuis.

Het kan afleidend zijn omdat we een meditatie met elkaar gaan doen, dus neem je hond niet mee a.u.b.

Bij regenachtig weer gaat het niet door!

Mail voor informatie / opgeven naar mediummarijke@hotmail.com of vul het contactformulier in: http://www.dewegnaarinzicht.nl/invulformulier/

 

Bowandeling

 

Meditatie

 

Spirituele strandmiddag

 

Bij een goede weersverwachting organiseer ik weer een Spirituele strandmiddag.

Wat houdt deze middag in?

We gaan een Engelenmeditatie doen.

Een loslaat / vergevingssessie in de zee.

Een loslaat- en vergevingssessie roept meestal beelden en emoties op.

We laten ons leiden door de Engelen en ons Hogere Zelf en gaan we met kleurpotloden een intuïtieve tekening maken naar aanleiding van deze sessie. Dit gaan we met elkaar bespreken.

Ik trek thuis een inzichtkaartje voor jullie en we gaan kijken aan de hand van het inzicht waar jullie aandacht aan mogen besteden. Ik hang dit kaartje aan jouw flesje water wat je van mij krijgt, ik doe dit in een mand, jij pakt zelf een flesje en je zult zien dat jij precies dat flesje water met inzichtkaartje pakt wat helemaal aansluit bij jou. We maken ook voldoende tijd vrij om vragen te stellen, bedenk thuis alvast wat je wilt gaan vragen. Neem pen en papier mee om je ervaringen op te schrijven. Ik zorg nog voor wat lekkernijen.

Ook gaan we schelpen zoeken.
Een schelp staat symbool voor leven, water, vruchtbaarheid en liefde.
Welke schelp en vorm trekt jouw aandacht en wat vertelt deze schelp over jou.
We gaan het allemaal bespreken met elkaar.

Als laatste gaan we Zandlezen.
Ik neem een bord mee daar doen we het zand op en jij drukt jouw hand in het zand.
Wat is er te zien in jouw handdruk?
Wat zeggen jouw vingers over hoe jij nu in het leven staat?
Wat is er om jouw handdruk te zien?
Wat belemmert je in jouw omgeving?

We gaan naar het strand van Rockanje waar wij een rustige plaats weten.

Vind je het leuk om een mooie strandmiddag mee te maken samen met de Engelen en gelijkgestemden, waarin je ook aan jezelf werkt, alles in een ontspannen sfeer? Meld je dan aan.

Iedereen is hartelijk welkom!

Deze middag is van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Kosten voor deze middag zijn € 49,50 p.p. Incl. materialen.

Mail voor informatie / opgeven naar mediummarijke@hotmail.com of vul het contactformulier in: http://www.dewegnaarinzicht.nl/invulformulier/

 

Spirituele stranddag